-
CONTUL MEU
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Despre judet
-
-
-
-
-
-
-
-
STIRI
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stiri / Actualitate / Social
|
|
|
|
|
Cele 5 secrete ale cafelei la ibric perfecte
|
|
|
|
Cafeaua la ibric este cea mai buna si aromata!
|
|
DCNEWS: Cafea la ibric, reteta. Ingredientul SECRET care ii da o aroma SPECIALA, sigur nu stiai
Cafeaua la ibric este cea mai buna si aromata!
1. Intai de toate, trebuie sa stii asta: cafeaua trebuie sa fie foarte fin macinata, aproape pudra.
2. Toarna apa rece in ibric impreuna cu zaharul, daca obisnuiesti sa bei cafeaua indulcita. Daca adaugi zaharul dupa ce cafeaua este gata, risti sa nu fie bine amestecat. Dupa ce apa a ajuns la punctul de fierbere, la foc mediu, ia ibricul de pe aragaz. Adauga cafeaua in ibric: 1 lingurita/ceasca si mirodenii daca vrei sa experimentezi.
3. Amesteca ingredientele, apoi pune ibricul pe foc si incalzeste cafeaua pana ce aceasta incepe sa faca spuma. In momentul in care bulele cresc ca dimensiune, este semn bun ca a fiert destul. Nu lasa amestecul sa fiarba, vei pierde tot caimacul!
4. Lasa cafeaua sa se raceasca pentru cateva secunde. Incalzeste-o din nou pe aragaz, fara sa amesteci caimacul. Nu o lasa sa fiarba.
5. Daca vrei sa creezi o licoare cu ceva in plus, iti sugeram sa adaugi in mix una din urmatoarele mirodenii: scortisoara, cardamom sau masala chai.
(Sursa: DCNEWS)
|
|
|
|
(Luni 31.08.2020 07:44, Mireille Astrid POPA)
|
© estiri.ro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alte articole din aceasta categorie
|
|
|
|
|
Gina din Bucuresti: Bomboane fondante, Rafaello, halva, serbeturi si inghetata! (10.07.2021)
|
Valentin Dinca: Suberek cu vita, placinta cu branzasi placinta cu varza! (10.07.2021)
|
Costel si Lenuta din Itesti: Porumb fiert cald extrem de bun, la Piata Taraneasca (04.07.2021)
|
Adriana Tudor de la Miledy a venit cu produse cosmetice fara parabei (20.06.2021)
|
Marin Constantin: Trandafiri in ghiveci si plante aromatice (19.06.2021)
|
Anisoara Soare: Produse traditionale din Teleorman la Piata Taraneasca (19.06.2021)
|
Constantin Buftea din Itesti: Ardei, rosii, castraveti, vinete, dovlecei si cirese (19.06.2021)
|
Andreea Dragomir: Scovergi cu branza si cascaval, scovergi cu ciocolata si scovergi simple (18.06.2021)
|
Alexandru Petrache de la Terrarium Natura: Gama variata din plante naturale (18.06.2021)
|
Constantin Gheorghe: Suberek cu branza, cu spanac si paine cu seminte (12.06.2021)
|
Anisoara Soare din Teleorman: Lapte de tara, branzeturi diverse si oua de tara (12.06.2021)
|
Ionita Aristita Adina detine Domeniul Aristitei (06.06.2021)
|
Iustin Urucu de la Vinaltus: E o crama mica, noua in peisajul romanesc! (06.06.2021)
|
Marcel Pascu de la Crama de Soiuri Dealul Mare: un virtuoz al vinului (06.06.2021)
|
Lucian Neacsu de la Casa Neacsu: Producem vinuri de colectie! (06.06.2021)
|
Horatiu Dandu de la Dealul Dorului: O zona binecuvantata de Dumnezeu! (06.06.2021)
|
Anca Nica de la Domeniul Aristitei: este o firma nou infiintata, din 2013! (05.06.2021)
|
Daniel Branescu, Event Manager, imbraca in epigrame gamele de la Cramele Cotnari (05.06.2021)
|
Alina Vranceanu, Manager Vanzari la Crema Histria: Avem in gama Ammos, Negru de Histria si Nicolaus! (05.06.2021)
|
Dragos Stanciu de la Vinarte Romania: Prima productie de vinuri am avut-o in 1988 (05.06.2021)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CURS VALUTAR (lei noi)
|
Sambata 02.07.2022
|
1 EUR
|
+0.01%
|
4.9461 lei
|
1 USD
|
-0.29%
|
4.7286 lei
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|