-
CONTUL MEU
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Despre judet
-
-
-
-
-
-
-
-
STIRI
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stiri / Actualitate / Social
|
|
|
|
|
Emil Florescu participa la targul popular organizat la MTR cu produse bio
|
|
|
|
Si in aceasta duminica, Emil Florescu este prezent cu un stand cu palinca, tuica si prune. El participa la targurile de produse traditionale organizate in Bucuresti, in curtea MTR sau la Muzeul Satului.
|
|
Si in aceasta duminica, Emil Florescu este prezent cu un stand cu palinca, tuica si prune bio. El participa la targurile de produse traditionale organizate in Bucuresti, in curtea MTR sau la Muzeul Satului. Bautura este rezultata numai din distilarea prunelor din soiurile vanata romaneasca, tuleu, negre, recoltate din livezile familiei Florescu, amplasate in comuna Danicei, Jud. Valcea si comuna Cuca, Jud. Arges. Livezile respective sunt intretinute in sistem ecologic, fara utilizarea ingrasamintelor chimice, fertilizantilor sau a insecticidelor. Prunele au fermentat in butii de stejar, iar tuica a fost depozitata in butoaie de stejar si de dud.
Produsul traditional ecologic purtand marca Florescu Emil nu contine zahar sau alti indulcitori, aromatizati, coloranti sau alte ingrediente. Aroma si gustul provin de la prunele folosite exclusiv ca materie prima. Este vorba despre celebra tuica de pruna Doi ochi albastri sau Palita de la Cuca-Macaii. Este un produs la care distilatia originara avea concentratia alcoolica de 24%, greu de realizat pentru ca prunele trebuie sa fie bine coapte bine, ca sa aiba suficiente zaharuri. Fructele sunt cultivate in livezi bio. Familia mea are 5 ha de livezi in sistem ecologic, la comuna Cuca Arges si la Danicei Valce, ne-a spus Emil Florescu.
|
|
|
|
(Duminica 13.09.2020 20:01, Mireille Astrid POPA)
|
© estiri.ro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alte articole din aceasta categorie
|
|
|
|
|
Gina din Bucuresti: Bomboane fondante, Rafaello, halva, serbeturi si inghetata! (10.07.2021)
|
Valentin Dinca: Suberek cu vita, placinta cu branzasi placinta cu varza! (10.07.2021)
|
Costel si Lenuta din Itesti: Porumb fiert cald extrem de bun, la Piata Taraneasca (04.07.2021)
|
Adriana Tudor de la Miledy a venit cu produse cosmetice fara parabei (20.06.2021)
|
Marin Constantin: Trandafiri in ghiveci si plante aromatice (19.06.2021)
|
Anisoara Soare: Produse traditionale din Teleorman la Piata Taraneasca (19.06.2021)
|
Constantin Buftea din Itesti: Ardei, rosii, castraveti, vinete, dovlecei si cirese (19.06.2021)
|
Andreea Dragomir: Scovergi cu branza si cascaval, scovergi cu ciocolata si scovergi simple (18.06.2021)
|
Alexandru Petrache de la Terrarium Natura: Gama variata din plante naturale (18.06.2021)
|
Constantin Gheorghe: Suberek cu branza, cu spanac si paine cu seminte (12.06.2021)
|
Anisoara Soare din Teleorman: Lapte de tara, branzeturi diverse si oua de tara (12.06.2021)
|
Ionita Aristita Adina detine Domeniul Aristitei (06.06.2021)
|
Iustin Urucu de la Vinaltus: E o crama mica, noua in peisajul romanesc! (06.06.2021)
|
Marcel Pascu de la Crama de Soiuri Dealul Mare: un virtuoz al vinului (06.06.2021)
|
Lucian Neacsu de la Casa Neacsu: Producem vinuri de colectie! (06.06.2021)
|
Horatiu Dandu de la Dealul Dorului: O zona binecuvantata de Dumnezeu! (06.06.2021)
|
Anca Nica de la Domeniul Aristitei: este o firma nou infiintata, din 2013! (05.06.2021)
|
Daniel Branescu, Event Manager, imbraca in epigrame gamele de la Cramele Cotnari (05.06.2021)
|
Alina Vranceanu, Manager Vanzari la Crema Histria: Avem in gama Ammos, Negru de Histria si Nicolaus! (05.06.2021)
|
Dragos Stanciu de la Vinarte Romania: Prima productie de vinuri am avut-o in 1988 (05.06.2021)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CURS VALUTAR (lei noi)
|
Miercuri 06.07.2022
|
1 EUR
|
+0.00%
|
4.9449 lei
|
1 USD
|
+1.56%
|
4.8088 lei
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|